Komende activiteiten

Toelichting Agenda

Als u in de onderstaande opsomming op de naam van het evenement klikt, komt u op een detail-pagina met eventueel meer info over het evenement, social media buttons, opslaan in uw agenda, kaartbestelling etc.

Als u op de naam van de locatie klikt, volgt een routeplanner naar die locatie.

Klikt u op de naam van de categorie, dan krijgt u alle evenementen in die categorie te zien.

In de agenda zoekbox rechts kunt u zoeken op categorie, op locatie of op een willekeurig trefwoord.

Rechtsboven kunt u in de kalender naar evenementen zoeken

Zoeken in Agenda

Rundje Catsop

Beginnend op Zaterdag 19 Augustus 2017 • 18:00 Bewaar de kalender

in Catsop Op de Dries, 6181 Elsloo, Nederland

Categorieën: Ontspanning , Sport

Waardering:

Zaterdag 19 Augustus: Rundje Catsop

ReneeVranken2016

Na 3 succesvolle jaren gaan ze in Catsop gewoon verder waar ze mee bezig waren: een gezellige zomeravondloop organiseren voor jong en oud. Ook dit jaar is het pleintje in Catsop (Elsloo) weer het decor van Rundje Catsop, een hardloopwedstrijd voor jong en oud. Het pleintjesfeest van FC Catsop zorgt voor, na en ook tijdens de loop voor een geweldige ambiance.

Vanaf 18:00 uur starten we met de jeugdlopen, waarna de 5 KM (start om 18:30 uur) en 10 KM (start om 19:15 uur) plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op www.rundjecatsop.nl en op https://www.facebook.com/rundjecatsop.

In tegenstelling tot vorige jaren is dit jaar géén Colorrun op zondag vanwege klachten van inwoners en bezoekers. Ook organisatorische en financiële risico's hebben de organisatie daartoe gedwongen.

Dus, ga je voor een persoonlijke uitdaging deze zomer? Ben je nog op zoek naar een mooie wedstrijd in je trainingsschema? Of wil je de zomervakantie gewoon gezellig én sportief afsluiten? Schrijf je dan nu in voor Rundje Catsop!

Net zoals voorgaande jaren kunnen toeschouwers en lopers gezellig genieten van het jaarlijkse pleintjesfeest. Het buffet is al vroeg geopend en na de prijsuitreiking zal een live-band ervoor zorgen dat de voetjes nóg een keertje van de vloer gaan. Genoeg te beleven dus in het anders zo rustige Catsop!

Tot zaterdag 19 augustus, tot Rundje Catsop!


2017-08-19 18:00:00
2017-08-19 23:52:00